Architectural competition for the design of a new medical centre in Cabrils, Barcelona

Concurs de Projectes per la redacció del projecte bàsic, el projecte executiu i la posterior direcció d’obra de construcció del nou Consultori Local de Cabrils 

Organizer: Infrastructures de la Generalitat
Typ
ology: Publicbuilding / medical centre
Size: 1.000m2

Budget: 2.000.000€
Status: Competition

Team: Bernardo Garcia, Hernan Lleida, Marcin Szelejak Rocío Siesto, Kemal Yegin.

Photographic visualizations by OCA team

El disseny uneix funcionalitat i disseny per crear una solució eficient i flexible que a la vegada que dona una resposta òptima al programa no oblida les persones que en faran ús. S’utilitza una geometria reactiva al moviment dels usuaris capaç de generar espais interconnectats i de gran qualitat espacial i ambiental. El treball a doble altura de les zones d’accés, distribució i espera transforma els passadissos en espais únics amb una excel·lent il·luminació i qualitat ambiental. A la vegada estableixen connexions, filtrades per la façana de doble pell, amb l’entorn exterior. El punt de major intensitat projectual es l’accés, generós i dominat pel punt d’informació dissenyat com una peça de mobiliari singular, generatriu dels moviments interns.

Publications of the proposal:  Publications by client or organizer:

OCA architects is a brand of OCA Arquitectos Barcelona, SCP. Nuestro equipo presta servicios de arquitectura y diseño para obra nueva, rehabilitación y trámites en proyectos de vivienda, oficinas y comercial en Vilanova i la Geltrú, Sitges, El Prat de Llobregat.