New prefabricated modular residential building for emergencies in Lleida

Avantprojecte, projecte bàsic i executiu d’un nou edifici modular prefabricat residencial a Lleida (Centre d’acollida per emergències i urgències)

Organizer: Ajuntament de Lleida
Typ
ology: Public building / Residential
Size: 2.500m2

Budget: 5.000.000€
Status: Under development
Project development: UTE OCA Architects + Jordi Roig Arquitectes + Sergi Pérez

Basic design: OCA Architects
Team: Bernardo Garcia, Hernan Lleida, Marcin Szelejak, Rocío Siesto, Kemal Yegin, Marta Puig.

Construction project: OCA Architects + Jordi Roig Arquitectes + Sergi Pérez
OCA Team: 
Bernardo Garcia, Hernan Lleida, Marcin Szelejak, Rocío Siesto, Marta Puig.

Photographic visualizations by OCA team

Es tracta d’un projecte modular destinat principalment a un ús residencial públic. L’edifici alberga un programa divers i complex que requereix diversitat d’accessos i controls. El principal punt d’accés i relació urbana es situa a la cantonada inferior on es forma una petita plaça urbana. En l’extrem del volum tangent al carrer s’ha previst la presencia d’un bar o restaurant que dinamitzarà la cantonada. A l’extrem del volum posterior es troba l’accés a les dependències de serveis socials. Entre els dos volums hi trobem l’entrada a la zona residencial, darrera una tanca practicable. Controlats per l’oficina de consergeria s’hi recullen els dos nuclis d’escales protegides que a la vegada donen accés a les habitacions mitjançant passeres paral·leles a la façana interior dels volums.

Publications of the proposal:  Publications by client or organizer:

OCA architects is a brand of OCA Arquitectos Barcelona, SCP. Nuestro equipo presta servicios de arquitectura y diseño para obra nueva, rehabilitación y trámites en proyectos de vivienda, oficinas y comercial en Vilanova i la Geltrú, Sitges, El Prat de Llobregat.