Serveis

Projectes

Coneix el nostre equip

OCA Arquitectes és un estudi d’arquitectura format per professionals tècnics. L’equip està encapçalat per Bernardo García y Hernan Lleida, dos arquitectes col·legiats al col·legi d’arquitectes de Catalunya. Des de la nostra oficina a Barcelona oferim serveis d’arquitectura pròxims i de qualitat. Treballem en detall dissenys sostenibles de diverses escales, sempre amb l’objectiu de complir les necessitats dels nostres clients. El tracte amb ells de manera propera i satisfactòria és un dels pilars del nostre treball. Tenir contacte freqüent amb els clients ens ajuda a tenir una sana relació amb el món de l’edificació i les seves tècniques i sistemes constructius més punters.

Treballem amb els nostres clients per materialitzar els seus projectes des del primer esbós fins a l’últim maó. Com Project Managers defensarem els seus interessos quan tractem amb totes les altres parts involucrades en el procés de disseny i construcció. Això vol dir que mai es queden sols i que els ajudarem a sol·licitar i tramitar totes les llicències, licitar la construcció i evitar costos addicionals.

OCA Arquitectes és un estudi d’arquitectura format per professionals tècnics. Des de la nostra oficina a Barcelona oferim serveis d’arquitectura pròxims i de qualitat.

Contacta
Plaça Santa Caterina
08003 Barcelona

info@ocaarchitects.eu
+0034 606 03 18 52