Coneix el nostre equip

OCA Arquitectes és un estudi d’arquitectura format per professionals tècnics. L’equip està encapçalat per dos arquitectes col·legiats al col·legi d’arquitectes de Catalunya. Des de la nostra oficina a Barcelona oferim serveis d’arquitectura pròxims i de qualitat. Treballem en detall dissenys sostenibles de diverses escales, sempre amb l’objectiu de complir les necessitats dels nostres clients. El tracte amb ells de manera propera i satisfactòria és un dels pilars del nostre treball. Tenir contacte freqüent amb els clients ens ajuda a tenir una sana relació amb el món de l’edificació i les seves tècniques i sistemes constructius més punters.

Treballem amb els nostres clients per materialitzar els seus projectes des del primer esbós fins a l’últim maó. Com Project Managers defensarem els seus interessos quan tractem amb totes les altres parts involucrades en el procés de disseny i construcció. Això vol dir que mai es queden sols i que els ajudarem a sol·licitar i tramitar totes les llicències, licitar la construcció i evitar costos addicionals.

OCA Arquitectes és un estudi d’arquitectura format per professionals tècnics. Des de la nostra oficina a Barcelona oferim serveis d’arquitectura pròxims i de qualitat.

Contacta
Plaça Santa Caterina
08003 Barcelona

info@ocaarchitects.eu
+0034 606 03 18 52

CA
CA ES